PRODUCTES CARNIS MULET & HIDALGO SL
Productes de primera
NOTÍCIES

18 de març de 2014

Els alumnes d'Infantil de l'escola de Campredó "Port Rodó" visiten la nostra Carnisseria.


28 de febrer de 2014

Avui, dijous llarder, el programa "La parada" de Radio Tortosa ens ha fet una entrevista, gravada durant la baldanada Mulet & Hidalgo a l'ermita de Mig Camí, per parlar de les baldanes i de la botifarra d'ou, típica d'aquest dia.febrer - març 2014
Cartell presentació Baldanes Mulet & Hidalgo

La Carnisseria Mulet & Hidalgo participa en la Mostra de productes de qualitat de Catalunya realitzada a El Corte Inglés de Plaça Catalunya i de Diagonal del 7 de febrer al 15 de març. Us esperem a tots allí els següents dies per degustar les baldanes d'arròs de Campredó:
(Realitzar inscripció gratuïta als següents links)
- Corte Inglés Plaça Catalunya: 18 de febrer a les 19 hores
- Corte Inglés Diagonal: 24 de febrer a les 19 horesEn aquests Centres Comercials podràs trobar els nostres productes: baldanes amb pinyons, baldanes de carn, salsitxa seca de porc i d'au i sobrassada!
 
Productes Mulet & Hidalgo al Corte InglésBaldanes Mulet & Hidalgo al Corte Inglés

novembre 2013

 
Vam assistir a les jornades Baix Ebre Avant organitzades pel Consell Comarcal del Baix Ebre. Unes jornades que han permès analitzar l’estat actual i les projeccions de futur del sectors turístic i agroalimentari, indagar amb l’impacte de la marca Reserva de la Biosfera al nostre territori i estudiar estratègies per impulsar el turisme i la comercialització de productes agroalimentaris.


 

MULET & HIDALGO SL

Cansaladers Xarcuters

C/ Finisterre, 7

43897 Campredó

mulethidalgo@gmail.com

Carnisseria:  977 597 583

Oficina: 977 597 191
Fax: 977 597 655
http://www.facebook.com/
carnisseriamulethidalgo